Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
Каталог статтей про новини та події із життя училища
Всього матеріалів в каталозі: 214 Показано матеріалів: 21-40 |
Сторінки: « 1 2 3 4 ... 10 11 » |
|
20 березня 2015 року у Будинку культури смт Буки відбулося свято краси та грації “Міс училища”. Під час конкурсної програми глядачі змогли поринути у світ прекрасного, помилуватись вродою молодих учасниць, оцінити їх таланти та переглянути виступи учасників художньої самодіяльності.
Читати далі....
|
|
|
З метою підвищення рівня професійної підготовки 17 березня 2015 року в училищі був проведений конкурс фахової майстерності з професії «Оператор комп’ютерного набору» (ІІ категорія) серед учнів І курсу групи №11 під керівництвом викладача Дорошенко Г.П. та майстра в/н Коваленка О.М.
Читати далі...
|
|
|
З метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти з 2 по 13 березня 2015 року в училищі проводилася Декада правових знань з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня – 8 березня.
Читати далі...
|
|
|
12 - 14 березня 2015 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася VI Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015», яку відвідали працівники ДНЗ «ПТУ № 31 смт Буків». Організатором заходу є компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.
Читати далі...
|
|
|
13 березня 2015 року в училищі під керівництвом викладача спецдисциплін Залізняк А.В. та майстра в/н Солод О.Г. відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності по професії “Кухар ІV-го розряду” серед учнів третього курсу групи №10.Тема конкурсних робіт учасників "Апетитний шашличок".
Читати далі...
|
|
|
10 березня 2015 року в училищі під керівництвом викладача спецдисциплін Залізняк А.В. та майстра в/н Лебідь О.М. відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності по професії “Кухар ІІІ-го розряду” серед учнів другого курсу групи №7. Тема конкурсних робіт "Золота рибка", учасники конкурсу готували страви з риби.
Читати далі...
|
|
|
4 березня 2015 року в училищі під керівництвом викладача спецдисциплін Залізняк А.Б. та майстра в/н Білик І.Д. відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності по професії “Пекар ІІІ-го розряду” серед учнів першого курсу групи №4.
Учасники конкурсу випікали рулети з різними начинками.
Читати далі...
|
|
|
26 лютого 2015 року проводився щорічний фестиваль патріотичної пісні "Час вибрав нас", в якому приймали участь педагогічні працівники та учні училища. Під час заходу віршами, піснями та танцювальними композиціями вшановувалась память захисників Вітчизни періоду Великої Вітчизняної війни, воїнів-інтернаціоналістів Афганістану, Героїв Майдану та воїнів АТО.
Читати далі...
|
|
|
12 лютого 2015 року День Святого Валентина в навчальному закладі був відзначений виховною годиною "Країна усіх закоханих", яку підготували учні ІІІ курсу групи №9 під керівництвом класного керівника Червонюк Л.В. та майстра виробничого навчання Височини О.В.
Читати далі...
|
|
|
10 лютого 2015 року проведено І етап конкурсу з професії «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування» серед учнів групи №1. За результатами конкурсу, який складався з теоретичної та практичної частини, переможцями стали учні: І – місце Починок Юрій, ІІ – місце Ященко Олександр, ІІІ – місце Гажя Едуард.
Читати далі...
|
|
|
7 лютого 2015 року у навчальному закладі відбувся шашко-шаховий турнір, у якому прийняли участь учні професійно-технічного училища. Серед учасників було організовано команди, які виборювали призові місця з шахового та шашкового турніру.
Читати далі...
|
|
|
27 січня 2015 року на базі ДНЗ «Уманський професійний ліцей» відбулося засідання творчої групи заступників директорів з навчально-виховної роботи та керівників гуртків з теми: «Системність позаурочної роботи в професійно-технічному навчальному закладі», на якому з доповіддю виступила Вікторук В.М.
Читати далі...
|
|
|
Відповідно до листа №73/03 від 15.01.2015 року та згідно виховного плану роботи у ДНЗ «ПТУ №31 смт Буків» проведені виховні заходи присвячені Дню Соборності України, а саме: засідання батьківського комітету та учнівського самоврядування, тематичні інформаційні години.
Читати далі...
|
|
|
З 12 січня по 16 січня 2015 року проходив методичний тиждень, протягом якого були проведені заходи: лекції, тренінги, педагогічні читання та засідання методичних комісій. Всі проведені заходи супроводжувалися виступами педагогів, обговоренням проблемних питань, а також демонстрацією тематичних презентацій.
Читати далі...
|
|
|
13 січня 2015 року в училищі були проведені педагогічні читання на тему «Компетентнісний підхід в системі професійного навчання». Участь у педагогічних читаннях взяли педагогічні працівники навчального закладу.
Читати далі...
|
|
|
26.12.2014р. в училищі відбулося святкування новорічного карнавалу "ПТУ-забава", який був насичений цікавими сценічними номерами, новорічною лотереєю, розіграшем призів, оригінальними привітаннями та гарним настроєм.
Читати далі...
|
|
|
З 22.12.2014р. по 26.12.2014р. проводився тиждень професії сільськогосподарського напрямку під керівництвом викладача спецдисциплін Ткаченка П.М, метою якого було формування професійної навченості, підвищення фахової майстерності, поглиблення знань учнів та професійного орієнтування майбутнього учня.
Читати далі...
|
|
|
З метою формування професійної навченості, підвищення фахової майстерності, поглиблення знань учнів та професійного орієнтування майбутнього учня з 15.12.2014р. по 19.12.2014р. проводився тиждень професії автотранспортного напрямку під керівництвом викладача спецдисциплін Залізняка Ю.А.
Читати далі...
|
|
|
Кожного року в училищі традиційно проводяться заходи до Дня Святого Миколая, зокрема 19 грудня 2014 року було проведено свято у формі конкурсно-розважальної програми (конкурс серед навчальних груп училища на кращий веб-сайт).
Читати далі...
|
|
|
17.12.2014р. в учнів ІІ-го курсу групи №7 майстром в/н Лебідь О.М. була проведена перевірочна робота з виробничого навчання по професії "Кухар ІІІ-го розряду", де учні продемонстрували вміння приготування та оформлення страв до новорічного столу.
Читати далі...
|
|
|
|