ДНЗ "Професійно-технічне училище №31 смт Буки"

Тепер ви зможете знайти інформацію про нас за новою адресою

dnz-bppl.at.ua




Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Викладачі та майстри харчового напрямку

 
Професійне навчання за харчовим напрямком є складовою у підготовці кваліфікованих робітників за інтегрованими професіями "Кухар; пекар".
По даній професії в училищі створена методична комісія, основним змістом якої є розробка, розгляд навчально-програмної документації, вивчення і використання в навчальному процесі нових педагогічних і виробничих технологій, проведення роботи з КМЗ; аналіз стану і результатів навчального процесу, якості знань, умінь і навичок учнів, рекомендацій з поліпшення викладання окремих навчальних дисциплін; організація наставництва, організація взаємовідвідування занять, відкритих уроків та їх обговорення; організація та проведення конкурсів, олімпіад з предметів та професій.
До складу методичної комісії входять такі педагогічні працівники:
 
Залізняк Анжела В’ячеславівна
Посада: викладач спецдисциплін по професії "Кухар; кондитер"
Освіта вища. Уманський педагогічний інститут ім. П.Г Тичини
Спеціальність за дипломом: «Праця і фізика», вчитель фізики і праці
Педагогічний стаж: 18 років
Кваліфікаційна категорія: спеціаліст вищої категорії
Персональний веб-сайт: http://angelazaliznyak.ucoz.ua/
Працює в ПТУ №31 на посаді з 1995  року.
 
Залізняк Анна Борисівна
Посада: викладач спецдисциплін по професії "Пекар"
Освіта проф.-техн. освіта: ПТУ №31 смт Буки
Спеціальність за дипломом: "Кухар; пекар; кондитер", кухар 5-го розряду
Освіта вища. Національний університет харчових технологій м. Київ
Спеціальність за дипломом: «Технологія бродильних вир-утв і винороб-ва», технолог бродильних вир-в і винороб-ва
Педагогічний стаж: 11 років
Кваліфікаційна категорія: спеціаліст ІІ-категорії категорії
Працює в ПТУ №31 на посаді з 2003 року.
 
Солод Ольга Георгіївна
Посада: майстер виробничого навчання
Освіта неповна вища. Черкаський кооперативний коледж
Спеціальність за дипломом: «Технологія приготування їжі», технік-технолог, кондитер 5 розряду
Педагогічний стаж: 19 років
Кваліфікаційна категорія: майстер в/н ІІ-ї категорії
Працює в ПТУ №31 на посаді з 1994 року.
 
Білик Ірина Дмитрівна
Посада: майстер виробничого навчання
Освіта проф.-техн. освіта: ПТУ №31 смт Буки
Спеціальність за дипломом: "Кухар; пекар; кондитер", кухар 5 розр., кондитер 5 розр.
Освіта неповна вища. Черкаський технікум радянської торгівлі
Спеціальність за дипломом: «Товарознавство та організація торгівлі продовольчими товарами», товарознавець
Педагогічний стаж: 17 років
Кваліфікаційна категорія: майстер в/н ІІ-ї категорії
Працює в ПТУ №31 на посаді з 1996 року.
 
Лебідь Ольга Миколаївна
Посада: майстер виробничого навчання
Освіта проф.-техн. освіта: ПТУ №31 смт Буки
Спеціальність за дипломом: "Кухар; пекар; кондитер", кухар 4 розр., кондитер 5 розр.
Освіта неповна вища. Черкаський кооперативний економ-прав. коледж
Спеціальність за дипломом: «Технологія харчування», технік-технолог
Педагогічний стаж: 19 років
Кваліфікаційна категорія: майстер в/н
Працює в ПТУ №31 на посаді з 1994 року.
 
 
Чуйченко Олена Миколаївна 
Посада: майстер виробничого навчання
Освіта проф.-техн. освіта: ПТУ №31 смт Буки
Спеціальність за дипломом: "Кухар; кондитер", кухар 4 розр., кондитер 4 розр.
Освіта неповна вища. Житомирський комерційний технікум, 2001
Спеціальність за дипломом: «Технологія харчування», технік-технолог
Педагогічний стаж: 5 років 
Працює в ПТУ №31 на посаді з 2008 року.
 
Усі члени методичної комісії працюють над проблемою «Впровадження в навчальний процес інтерактивних методів та форм проведення уроків теоретичного та виробничого навчання»

Останні проведені заходи

Друзі сайту

Міністерство освіти і науки України

Черкаська обласна державна адміністрація

Департамент освіти і науки Черкаської облдержадміністрації

Черкаський методичний центр професійно-технічної освіти

Профтехосвіта в Україні

Календар

«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Форма входу