18 лютого 2014 року відбувся конкурс фахової майстерності по професії "Кухар" серед учнів другого курсу, групи №10. В конкурсі приймали участь 13 осіб .За умовами конкурсу необхідно було набрати 310 балів (максимальна кількість ).Конкурс складався з ІІ турів: теоретичного та практичного. Практичний тур включав приготування мясної стави : окорочка фаршированого. В теоретичному турі найбільшу кількість балів отримали : Гончар Анна,Поплавський Артур,Трохименко Дмитро.Практичний тур завершився перемогою:Гончар Анни,Трохименка Дмитра,Ясногородського Петра. В загальному заліку місця розподілилися таким чином: І місце посіла Гончар Анна,набравши 298 балів, ІІ місце отримав Трохименко Дмитро,набравши 296 балів, ІІІ місце посів Поплавський Артур, набравши 291 бал. На конкурс були запрошені батьки учасників конкурсу,яким була представлена можливість оцінити творіння своїх дітей. Переможці конкурсу та учасники нагороджені грамотами.
робота на теоретичному турі.
Підготовка учасників до практичного туру
Переможець конкурсу Гончар Анна
Ясногородський Петро. "Окорочок з чорнослдивом"
Бондар Ростислав."Окорочок,фарширований яблуками"
Сліпченко Карина."Окорочок,фарширований солодким перцем"
Козяр Анатолій ."Окорочок,фаршировани й макаронами"
Трохименко Дмитро ."Окорочок,фарширований горіхами"
|