14 лютого 2014 року в училищі стартували конкурси фахової майстерностіі з професій харчового напрямку .Учні першого курсу(16 осіб) приймали участь в І етапі Всеукраїнського конкурсу по професії "Пекар". Учасники конкурсу випікали святкові пироги з різною начинкою. Перше місце в конкурсі посів Волошин Георгій,який представив на суд журі пиріг "Самовар".Друге місце отримала Степанович Лариса за пиріг "Сумочка",третє місце розділили між собою Носенко Інна за пиріг "Достаток" та Дяченко Едуард за пиріг "Подарунок коханій". В цей же день учні групи ТУ(група № 8) змагалися на краще знання теорії зі спецдисциплін та найкраще приготування вареників з різною начинкою.В конкурсі приймали участь 16 осіб.В запеклій боротьбі перемогу отримав Карпенко Іван,який готував вареники з картоплею та шкварками. Друге місце посіла Дяченко Яна,приготувавши вареники з мясом, третє місце дісталось Гурській Наталії з варениками з гречаною кашею. Оцінювали якість вареників та святкових пирогів Валентини ,які приймали участь у святковому дійстві "Парад Валентин"
Учні групи № 7 з пирогами.
Філько Анна та Волошин Георгій Вручення грамот переможцям. Гурська Наталія Учні групи № 8 з варениками.
|