3 березня був
проведений навчальний семінар для спеціалістів підприємств громадського
харчування з урахуванням сучасних вимог до організації роботи ресторанного
бізнесу, обслуговування туристів та дотримання санітарного законодавства.
Такий захід
організований на виконання доручення голови Черкаської обласної державної
адміністрації за підсумками наради з питань організації роботи закладів
громадського харчування з дотримання правил торгівлі, санітарних і технічних
норм, стандартів якості продукції, цінової політики та заходів з забезпечення
покращення якості обслуговування відвідувачів.
Цього дня
проводився навчальний семінар «Використання у роботі закладів громадського
харчування новітніх технологій, які базуються на матеріалах Міжнародного форуму
ресторанно-готельного бізнесу та кейтерингу» (Залізняк А.В. та Залізняк А.Б.)
та майстер-клас «Формування сучасних виробів із тіста та особливості в приготуванні» (Солод О.Г. та Лебідь О.М.), а також
засідання круглого столу «Дотримання санітарного законодавства на підприємствах
громадського харчування» (Ковтун М.П.).
|