Відповідно до графіка проведення конкурсів фахової майстерності, 25 лютого завершив роботу конкурс фахової майстерності з професії "Кухар ІУ розряду".В конкурсі приймали участь учні випускних груп училища (загальна кількість 21 ). При оцінюванні конкурсних робіт враховувалися: -зовнішній вигляд конкурсанта, -організація робочого місця, -дотримання технологічного процесу приготування страви, -дотримання безпечних умов праці, -оригінальність оформлення страви, -смакові якості страви, -оригінальність складу рецептури, -дотримання часу на виконання страви, -презентація подачі.
За результатами конкурсу журі визначило переможців.Ними стали: І місце -Шинькова Альона (група № 7) та Гончарова Олена (група № 14), ІІ місце-Книш Катерина (група № 14) та Назаренко Вікторія (група № 14), ІІІ місце Дацюк Ольга (група № 7) та Базір Людмила (група № 7).
На конкурсі були відмічені учні в різних номінаціях.В номінації "Кращий оригінальний та креативний підхід в приготуванні страви"нагороджені: Онуфрієнко Ірина,Гриб Олексій, Люнін Петро,Гонтаренко Інна. В номінації "Краще втілення сучасності в оформленні та подачі страви"-Адаменко Наталія,Дмум Анна, Даниш Іван, Рабодзей Василь,Кравчук Павло,Пампуха Вікторія. В номінації "Краща демонстрація прийомів і способів виконання роботи" - Лещенко Вікторія. В номінації "Краща організація робочого місця та дотримання технології приготування страви"- Кошель Михайло,Ярошенко Дарія,Щербина Анастасія.В номінації "Краще втілення в сучасну кулінарію"- Кононенко Тетяна.
Шинькова Альона ,"Соснова шишка"
Гонтаренко Інна ,"Морська зурка"
Кошель Михайло,"Грибна галявина"
Лещенко Вікторія ,"Валентинка із серця"
Назаренко Вікторія "Кролик"
Гончарова Олена ,"Тигриня"
Адаменко Наталія ,Валентинка із серця"
Щербина Анастасія,Соломяна шляпа"
Базір Людмила ,"Щапка Мономаха"
Дмум Анна,"Ромашка"
Люнін Петро ,"Білий рояль"
Гриб Олексій,"Орхідея"
Кононенко Тетяна ,Букет нареченої"
Рабодзей Василь,Валентинка з квітами"
Переможець конкурсу Шинькова Альона
Переможець конкурсу Гончарова Олена.
|