27 лютого в училищі проходив конкурс професійної майстерності з професії пекар,в якому приймали участь учні І курсу.Конкурс складався з 2 турів:теоретичного та практичного.На розсуд журі учні представили вироби із тіста,до яких були поставлені вимоги:організація робочого місця,дотримання правил техніки безпеки,дотримання технологічного процесу приготування виробу,смакові якості тіста,смакові якості фаршу,зовнішній вигляд виробу,презентація готового виробу.
Результати конкурсу :
І місце Гончар Анна,
ІІ місце Трохименко Михайло,
ІІІ місце Трохименко Дмитро
Виконання теоретичних завдань
Переможець Конкурсу Гончар Анна Пиріжок "Восьминіжка"
Сокіл Тетяна "Пиріжки з яйцями і зеленою цибулею"
Кушнір Олександр "Пиріжки з джемом"
Мурзак Михайло "Пиріжки з капустою"
Трохименко Михайло "Пиріжюки з вишнями"
|