11 березня 2010 року на базі професійно-технічного училища №31 пройшло засідання школи передового педагогічного досвіду викладачів та майстрів виробничого навчання харчового напрямку.
На теоретичній частині семінару керівник цієї школи Залізняк А.В. презентувала досягнення власного педагогічного досвіду. Вона виступила з доповіддю про впроваджування нею інноваційних технологій у навчально-виховний процес, які позитивно впливають на освітній рівень та ефективність знань учнів.
Анжела вячеславівна провела інтерактивний семінар та майстер-клас на тему "Складання серветок".
На практичній частині семінару в приміщенні училищної їдальні майстер-клас на тему "Формування сучасних святкових виробів із дріжджового тіста" проводила Солод Ольга Георгіївна, майстер в/н ІІ категорії.
Вона професійно і доступно пояснювала колегам усі тонкощі роботи із дріжджовим тістом.
Вироби (а це "колоски", "голуби", "лебеді", "жайворонки", "ведмедики", "грибочки" тощо) виготовлені майстрами кулінарної справи вийшли як намальовані. Як запевнили учасники даного заходу, можна не тільки покращити свій професійний рівень, а й використати навички пекаря вдома.
Даний захід був висвітлений у засобах масової інформації (ТРК "Жасмін").
|